Térkép3D-s térképKépgalériaVideogalériaIdőjárásKapcsolat

Szent Iván Ünnepe

Dédestapolcsány, Majális park 2012. június. 24. 11:00
Jegyárak elővételben: , helyszínen:

Szent Iván Ünnepe Dédestapolcsányban: Minden a tűz és a szerelem köré épül.

A Fantáziamalom Családi Színház és Játszóház különleges programokkal készül erre a különleges napra.

A család minden tagjának szórakozást nyújtanak egész napos játszóházaink. A legkisebbeket a Bébijátszó várja ahol 2-7 éves gyermekek élvezhetik az életkoruknak megfelelő játékokat. Nagyobbakat várjuk mini kalandparkunkba ahol a csodaernyő mesél és a négyszemélyes hajóval is lehet utazni. A legnagyobb gyerekekről és a játékos felnőttekről sem feledkeztünk meg, hisz Logikai játszónkba mindenki talál kihívást és izgalmas játékot.

A játszóházak mellett a színpadot is megtöltjük élettel. Kezdünk egy magyar népmesecsokorral, majd jönnek hazánk gyönyörű táncai, végül kitekintünk a világba és közös körtáncolásra várunk mindenkit. Az egész napot összefogja egy tréfás vetélkedő.
Jó szórakozást kíván a Fantáziamalom Családi Színház és Játszóház lelkes csapata.

11:00 Hetet egy csapásra
14:00 Magyaros tűztánc
16:30 Népek táncai
17:30 Vetélkedő vége fabatka beváltás
A köztes időszakokban Tréfás vetélkedő

Több |
Borsodi Művészeti Fesztivál logó

HETET EGY CSAPÁSRA
A Fantáziamalom Interaktív Családi Színház legújabb darabja a tüzes ördögök közé vezeti a nézőt. A Vitéz Szőcs története másik két magyar népmesével kiváló szórakozás az egész családnak.

SZENT IVÁN NAPI MAGYAROS TŰZTÁNC
Magyarország dimbes dombos vidékeinek legtüzesebb táncaiból válogatunk. A táncok közben fény derül az alsószoknya titkára és a különböző tájegységek Szent Iván napi szokásaira. Aki kedvet érez magában a végén rophat egyet táncosainkkal.

NÉPEK TÁNCAI-TŰZ ELEM
Körtáncainkkal körbejárjuk a világot és megnézzük hol, mit táncolnak, népeknél mit jelent a mulatság: csöndes magába fordulással, mosolyogni a világra vagy szilaj jó kedvvel hangosan szórakozni. A középpontban természetesen a tűz és a tüzes táncok.

TRÉFÁS VETÉLKEDŐ A SZERELEM ÉS A TŰZ JEGYÉBEN
Nem szeretnénk senkit tüzelni, hogy játsszon a tűzzel, de aki igazi tűzrőlpattant menyecske vagy tüzes ifjú nem hagyhatja ezt ki. Tréfás játékunkban beugratókkal, mókás és elgondolkodtató kérdésekkel és agyafúrt játékokkal járjuk körbe a tűzzel kapcsolatos témákat. Sokat szerepel a szerelem tüze, hisz sok vicces páros játék tarkítja a repertoárt Játékmesterünk gondoskodik a tüzes hangulatról, amelyhez ha nem is tüziszén de némi szóróajándék szükségeltetik.

JÁTSZÓHÁZAK-BÉBIJÁTSZÓ
A kicsiket(2-7 éves) életkoruknak megfelelő játékok várják ebben a csodálatos birodalomban, ahol képzett óvonéni játszik velük és igény esetén vigyáz rájuk. A picik egyedül is és papával, mamával együtt is jól szórakoznak ezen a helyen.

LOG-IQ-ÁZZ
A tinédzser és felnőtt korosztálynak ajánljuk, mégpedig ezen korosztályon belül is azoknak, akiket nem riaszt el a kihívás és képesek hosszú időn át töprengeni ördöglakatjainkon, logikai fejtörőinken. Ehhez a fejtöréshez ősi kínai logikai játékaink, természetes anyagból készült ördöglakatjaink adják az alapot. S akik egyedül nem bírják cérnával párjuk segítségével, vagy éppen Vele mérkőzve vívhatnak észpárbajt stratégiai játékainknál. Lássuk hát ki lesz a legjobbIQ ?

KALANDPARK
A tűz és a szerelem. Komoly mindkettő, de csak akkor élvezhetjük ha játékosan fogjuk fel. Ebben segít a kalandparkunk ahol a témát szabadon kezelve kalandozunk.

PeTimi Csodaernyő: A szerelmesek alábújhatnak a félősek elbújhatnak alatta. Nemcsak gyerekjáték, a felnőtteknek is felhőtlen kikapcsolódás.

PeTimi hajó: Kik a jobbak a fiúk vagy a lányok. A gyerekeknél ez a kérdés. A felnőtteknél pedig az, hogy ki a jobb velencei gondolás ki röpíti gyorsabban a párját.